zaalverhuurders Esen | Feestzaal De Broecken
zaalverhuurders Esen | Feestzaal De Broecken
zaalverhuurders Esen | Feestzaal De Broecken
zaalverhuurders Esen | Feestzaal De Broecken
zaalverhuurders Esen | Feestzaal De Broecken

Zaalverhuurder Esen - Feestzaal De Broecken

Feestzaal De Broecken in Esen, op een boogscheut van Diksmuide, is ideaal voor een babyborrel, lentefeest, communiefeest, familiefeest of verjaardagsfeestje.


De feestzaal bevindt zich op een boerderij, met zicht op de Esense Bethoostersche Broecken, in een gerestaureerde schuur.


Feestzaal De Broecken is 13 op 7 meter groot en biedt plaats aan ruim 60 personen (zittend) of 80 personen (staand). Er is een toiletruimte, een bergruimte en een keukenruimte met frigo’s en diepvries en de meest courante keukenbenodigdheden. In de zaal is trouwens een bar met alle toebehoren.


Er zijn voldoende tafels, stoelen en bistrotafels ter beschikking. Tafellinnen en overtrekhoezen (zwart/wit) voor de bistrotafels zijn te verkrijgen tegen een kleine meerprijs.


Er staat ook een partybox waarop je via bluetooth muziek kan afspelen. Je hoeft je eigen 4G/5G niet aan te spreken, want er is gratis Wi-Fi beschikbaar. Indien gewenst kan je een beamer met groot scherm bij huren.


Buiten is er voldoende parkeerplaats voorzien en zelfs een laadstation waar je jouw elektrische of hybride wagen kan opladen tijdens het feest.


Er is eveneens een zonneterras en grote tuin met diverse speeltoestellen voor de kinderen. Het is ook mogelijk om een springkasteel en/of pagodetent bij te huren.


  • Fuiven zijn niet toegelaten.
  • De zaal is vrij van traiteur en brouwer.
  • De zaal kan bezichtigd worden op afspraak.

Springkasteel

U kunt bij ons ook een groot (5x6m) springkasteel huren. Ideaal voor de kids en u hoeft zelf niets meer te doen, want wij zorgen voor alles.


Pagodetent (6x6m)

Het is ook mogelijk om een grote pagodetent van 6 op 6 meter bij te huren. Deze tent heeft een extra feestelijke uitstraling en biedt plaats aan ruim 30 personen (zittend) of 40 personen (staand). De tent kan mooi naast de feestzaal worden geplaatst en wordt verhuurd met bijhorende sfeerverlichting.


Reserveer nu uw feestlocatie!

Feestzaal De Broecken

Vakgebieden: zaal

Feestzaal De Broecken contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Feestzaal De Broecken. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.